onze passie...

Onszelf blijven uitvinden en blijven experimenteren in ons lab om unieke interieurs, op maat van onze klanten, te realiseren. Interieurarchitectuur toegankelijk maken voor iedereen door het aanbieden van heel diverse diensten. Mensen begeleiding in de realisatie van hun 'thuisje'.

Je hebt een wind- en waterdichte nieuwbouw die je met de grootste zorgen hebt gebouwd, samen met je architect. Maar tenslotte woon je in je woning en wil je ook graag de inrichting van je woning professioneel laten begeleiden en coördineren.

Je hebt een nieuw huis op het oog of misschien al gekocht. Het is vaak lastig om in te schatten met welke indeling, kleuren en materialen je van dit nieuwe huis een thuis kan maken. Lab.C kan je helpen je wensen en ideeën te vertalen in een uitvoerbaar interieurconcept. Wij denken met je mee in creatieve (lees betaalbare) oplossingen en helpen je de sfeer creëren die je zoekt. Wij budgetteren en realiseren samen met ons team bekwame vakmensen.

Je bent uitgekeken op je huidige interieur? Of je bent toe aan een hele nieuwe look maar loopt vast op de indeling? Je bent aan verven toe maar vindt de juiste kleuren niet? Jouw badkamer heeft nog een kastje nodig maar je wilt graag iets op maat laten uitwerken? ... Lab.C kan je helpen een (nieuwe) sfeer te creëren, een nieuwe 'look en feel'. Wij werken jouw kleuradvies of meubelontwerp uit.

Je ontwikkelt zelf bouwprojecten maar mist de tijd om je klanten bij te staan, bovendien wil je deze klanten professioneel laten adviseren en begrijp je het nut van een volledig gecoördineerd uitvoeringsplan, met de wensen van jouw klanten, op de werf! Wij zijn graag de schakel tussen jouw klant en de uitvoering en besparen je zo heel wat kopzorgen.

Je begrijpt het nut van een leuke en gezellige werkomgeving, jouw mensen brengen er immers heel wat tijd door, bovendien zie je het interieur van je zaak graag als een verlengde van jouw huisstijl. Dan kan lab.C de schakel zijn die je zoekt.

Je hebt plannen jouw huis te verkopen, maar hoe presenteer je jouw woning het best? Misschien heb je jouw huis al te koop staan, maar wil de verkoop niet echt vlotten? Dan is verkoopstyling wellicht iets. In Vlaanderen nog niet zo bekend, maar in Nederland een ingeburgerd fenomeen. Een verkoopstyling is een interieuradvies op maat en helpt je jouw woning zo optimaal en deskundig mogelijk te presenteren. Tijdens een styling kijken we naar de indeling, functionaliteit en inrichting van jouw woning. Bij een positieve eerste indruk is de woning immers al voor de helft verkocht.

ons team

emmy vallaeys interieurarchitecte en erkend vastgoedmakelaar biv 508 373 . 0475 97 61 11 . emmy@lab-c.be 

anthony wille  interieurarchitect . 051 69 72 70 . anthony@lab-c.be

Regelmatig wordt onze vaste tandem versterkt door een netwerk van ervaren freelancers.